techniek1

Kwestie van keuzes

Heeft uw product of dienst het in zich om het verschil te maken? Dan halen wij dat er uit! Door ons 100% in te leven in uw product of dienst èn door te herkennen wat uw klanten daarbij het meest aanspreekt. Daarna is het een kwestie van keuzes maken en de koers vasthouden. Laat ons met u meedenken en stuur af op resultaat uit elke marketingactie!

Neem direct contact op
vormgeving

Tijdloos design

Aansprekende vormgeving draait om concept en creativiteit. Steeds vanuit het gestelde concept communiceren, zorgt dat de kans op herkenning een stuk groter wordt. De kunst is dat elke keer weer creatief te verpakken. Bezoekers aantrekken op een website, shop, (e-)mailing of beursstand…het begint met onderscheidend design!

Neem direct contact op
vindbaarheid

Goed gevonden

Door teksten per pagina uniek te houden en ze af te stemmen op de belangrijkste productkenmerken, zorgen we voor relevantie bij een zoekopdracht. Dat is èèn van de belangrijkste pijlers voor goede vindbaarheid. Door alle die belangrijke zoekthema’s vervolgens alles-dekkend over de site of shop te verdelen, wordt een zo breed mogelijke doelgroep aangetrokken. Laat ons meedenken over uw online vindbaarheid en het resultaat voor zich spreken!

Neem direct contact op
techniek2

Open source techniek

De motor achter elke shop of site die we opleveren is open source. Zowel het WordPress als Magento platform worden continue doorontwikkeld. Ander belangrijk voordeel is dat specialisten elkaar kunnen aanvullen in plaats van los van elkaar het wiel uit te vinden. Sites en shops worden full service opgeleverd, dus ook niet alleen het geraamte maar ook de content staat als een huis!

Neem direct contact op

Het begint bij de database

Negen van de tien keer kan uit bestaande relaties veel meer omzet gehaald worden. Alleen al door in kaart te hebben in welke situatie met welke motivatie een product dienst is aangeschaft. Door databases niet alleen voor intern maar ook voor marketingdoeleinden te gebruiken, komt een schat aan informatie vrij. Maar welke parameters ga je bijhouden en hoe frequent ga je die inzetten via emailing, mailing of direct mail? Granmedia ondersteunt deze trajecten op marketingniveau en helpt mee aan het verder geautomatiseerd inspelen op behoeften van relaties en prospects!

Doe het zelf, met uitleg

Per project is de capaciteit, kennis en werkverdeling anders in te delen. Door  SEO technieken goed en helder uit te leggen, kan een groot deel van dat werk door een medewerker van u zelf gedaan worden. Dit geldt uiteraard ook voor  consistent bijhouden van teksten, nieuwsberichten of projecten op uw website of het inzetten van e-mailings.

Partner in media inkoop

Van visitekaartje tot productbelettering of personeelsadvertentie; wij hebben het allemaal al een keer ingekocht. Omdat wij dat frequent doen, zorgt dat soms voor lagere inkoopprijzen. Het zorgt vrijwel altijd voor een snellere doorloop dan als je dat incidenteel inkoopt. Dit ‘uitzoekwerk’ overslaan scheelt niet alleen tijd maar geeft ook een betrouwbare kwaliteit. Uniek daarbij is dat we ons opstellen als partner in media inkoop; facturen worden 1 op 1 doorberekend. Alleen de inkoop ondersteuningstijd wordt voor relaties in rekening gebracht!