25LR

Jongejans

Internationaal kansen pakken of gericht relaties uitbouwen. Dat zijn vraagstukken die we samen oppakken, invullen en waarmaken.
Sinds 1999 werken wij intensief samen en halen we resultaat uit marketingacties. Juist door die langere tijd, hebben we ons goed kunnen verdiepen in de motivaties van verschillende klanten. Want, weten waarom er nou wel of niet voor jouw product wordt gekozen, zorgt dat je kunt blijven aansluiten op de actuele vraag in de markt.

Jongejans Luchttechniek is uitgeroepen tot onderneming
van het jaar 2014 (NHN)

Arthur_BG-nov-2015

Bauporte

Onze design entree deuren bevinden zich in de mooiste gebouwen ter wereld. Iedereen die een speciale entree zoekt, willen wij aanspreken. In de communicatie willen we een selecte doelgroep het totale ‘entreeconcept’ laten ervaren. Op alle fonten wordt de ultieme entree daarbij uitgelicht; van design en functie tot de veiligheid en duurzaamheid. Samen met Granmedia zorgen we dat deze boodschap onze doelgroep mondiaal èn gericht bereikt.
Bauporte Design Entrances is onderneming van het jaar 2015 in de sector entreesystemen

GMS-ECCO

Van Wonderen Schoenmode

Van Wonderen Schoenmode is gespecialiseerd in grotere schoenmaten en heeft naast fysieke winkels een Magento multisite shop. Van Wonderen Schoenmode is nog een echt familiebedrijf dat zich door de ondernemersgeest, persoonlijke benadering, kwaliteit en service weet te onderscheiden tussen alle online ‘schoenen reuzen’.

Van Wonderen Schoenmode is in 2016 uitgeroepen tot een van de 50 beste schoenenzaken in Nederland